dissabte, 7 de maig del 2011

Lara Ortiz Campiona Provincial de proves combinades aleví

La jove atleta del CAVA-Kelme Lara Ortiz va tancar la temporada de compionats de manera immillorable, en aconseguir la medalla d'or al Campionat Provincial de combinades aleví que es va disputar a Gandia. Lara va fer una combinada molt regular ja que va aconseguir molt bones marques en les tres proves que es fan al triatló aleví. Va guanyar-les totes amb unes marques de 9 segons 39 centèsimes als 60 llisos, 3 metres 62 centímetres al salt de llargada i 6 metres 40 centímetres en llançament de pes per totalitzar 965 punts, el que suposava una millora de més de 100 punts sobre la seva millor marca personal en triatló i, a més, millorava també la seva marca personal de llançament de pes en 50 centímetres. L'aielonera tanca així una temporada excel·lent en la que ha aconseguit un total de 5 medalles en els diferents campionats en els que ha participat, amb tres ors i dos plates, el que la confirma com la millor atleta de l'escola del CAVA-Kelme d'aquesta temporada.
A més de Lara, els atletes infantils participarenals 500 llisos en la jornada de pista que es va disputar a Sueca amb bons resultats. Víctor Sanz va ser el més destacat dels ontinyentins, ja que va aconseguir rebaixar la seva marca personal fins deixar-la en 1 minut 28 segons i 43 centèsimes. Àngela Pascual també va estar molt a pro de la seva millor marca personal, a sols 2 centèsimes, en aconseguir 1 minut 29 segons i 45 centèsimes. Per últim, Josep Barberà aconseguia una bona marca de 1 minut 34 segons i 75 centèsimes en la mateixa prova.
Els atletes cadets participaren a la Jornada Escolar  de la Safor en la prova de 1000 llisos. Joan Reig va ser el més destacat amb un temps de 3 minuts i 29 segons, seguit per Sergi Alberca amb 3 minuts i 41 segons, mentre que Joana Vidal quedava molt lluny de la seva millor marca amb 3 minuts i 52 segons.