diumenge, 29 de maig del 2011

Laura Sanz sots-campiona provincial junior de 1500

El Campionat Provincial Junior que es va disputar a València el diumenge 29 de maig va deixar una nova medalla per als atletes de l'Escola del CAVA-Kelme. En aquest cas va ser Laura Sanz en la prova dels 1500 llisos la que va aconseguir la medalla de plata, tot i que es va quedar lluny de la seva millor marca personal en acabar en 5 minuts 40 segons i 62 centèsimes. L'ontinyentina està tenint una temporada difícil, ja que els estudis de segon de batxillerat i la preparació per al Selectiu resten a tots els atletes nascut al 93 molt de temps per entrenar i moltes energies a l'hora de competir. Molt de mèrit, per tant, per a Laura que ha de fer un esforç extra per seguir en la competició.
En la mateixa jornada, Samuel Birladeanu es va quedar altra vegada sense aconseguir la marca mínima per al Campionat d'Espanya, en aconseguir 23 segons i 82 centèsimes als 200 metres. Samuel tindrà la última oportunitat per aconseguir-la el proper dissabte a Castelló de la Plana.