diumenge, 29 de maig del 2011

Julia Rico tercera als 3000 del Campionat Autonòmic Infantil amb una gran marca

La ciutat de València va acollir els Campionats Autonòmics Infantil i Cadet, en els que van participar un total de 6 atletes del l'escola del CAVA-Kelme. L'actuació més destacada va ser per a l'atleta infantil Julia Rico en la prova dels 3000 llisos, en la que va aconseguir el tercer lloc en una gran carrera, en la que es va haver d'emplear a fons i on no es van decidir les medalles fins la última volta. Julia finalment arribà tercera amb una gran marca de 11 minuts 20 segons i 22 centèsimes, la qual la situa entre les millors atletes d'Espanya en aquesta distància. Víctor Sanz es va tornar a quedar a les portes d'aconseguir una medalla en la prova dels 1000 llisos en acabar quart. Això sí, l'ontinyentí aconseguí millorar la seva marca personal, fins deixar-la en 3 minuts 14 segons i 3 centèsimes. També millorà la seva millor marca en triple salt amb 9 metres i 80 centímetres, prova en la que aconseguí acabar vuité. Josep Barberà també obtingué un lloc de finalista, en acabar setè als 3000 llisos i aconseguí una nova millor marca personal amb 10 minuts 49 segons i 16 segons. Per últim, Àngela Pascual acabà vuitena als 500 llisos amb un temps molt semblant a la seva millor marca personal. Completa actuació dels infantils, els quals encara tenen un ampli de marge de millora.
Per la vesprada competiren els cadets. Joana Vidal i Joan Reig tingueren una bona actuació en la prova dels 600 llisos, en la qual acabaren entre els 10 primers. Joan, a més, aconseguí millorar la seva marca personal fins deixar-la en 1 minut i 45 segons.