diumenge, 15 de maig del 2011

Sara Gandia i Jaime Andrés Gonzalez bronze a l'Autonòmic Juvenil

El Campionat Autonòmic Juvenil que es va celebrar a Torrent el passat dissabte 14 de maig va ser molt productiu per als atletes del CAVA-Kelme. Sara Gandia i Jaime Andrés Gonzalez aconseguir dues medalles de bronze en les proves de 800 llisos i llançament de martell. Sara Gandia va aconseguir un inesperat tercer lloc als 800, ja que era la primera vegada que participava en aquesta distància. L'ontinyentina es va veure beneficiada de la poca participació en la prova per aconseguir la seva primera medalla en una campionat amb una marca de 2 minuts i 49 segons. Un bon començament per a Sara, que és la primera temporada que fa atletisme. Jaime Andrés, atleta entrenat per Toni Rubio, també aconseguí el tercer lloc en la prova de martell, amb un llançament de 43 metres i 53 centímetres, nova marca personal que el deixa molt a prop d'aconseguir la marca mínima per participar al Campionat d'Espanya Juvenil. Tots dos atletes tenen un gran futur per davant, ja que són atletes de primer any en la categoria.
Samuel Birladeanu també va estar a un molt alt nivell en la prova dels 200 llisos al mateix campionat. Poc a poc va acostant-se a la mínima per l'estatal i en aquesta ocasió aconseguí el quart lloc en la prova i es quedà a sols 6 centèsimes d'obtenir els 23 segons i 40 centèsimes que demana la RFEA. Per últim, als 3000 llisos, Xavier Gramage aconseguí el cinquè lloc, mentre que Gilberto Vicedo fou setè.

Per altra banda, el mateix dia 14 pel matí es disputà una jornada benjamí, aleví i infantil a Alaquàs, on participaren 7 atletes de l'escola del CAVA-Kelme. Els benjamins Núria Martínez, Nico Azorín i Lalo Penadés participaren en les proves de 60 llisos i salt de llargada, mentre que l'aleví Lara Ortiz tancà una excel·lent temporada participant en salt de llargada i 60 mentres tanques. Per últim, els infantils Julia Rico, Víctor Sanz i Josep Barberà participaren en la prova dels 1000 llisos amb bones marques per a Víctor i Josep.