diumenge, 26 de febrer del 2012

Bona actuació conjunta de l'escola del CAVA-Kelme al Cross de L'Alcúdia

La localitat de L'Alcúdia va acollir el Campionat Autonòmic de cross escolar en un remodelat circuït al llit del riu Magre. Va ser un cross marcat per les condicions meteorològiques, amb una forta calor que recordava més el mes de maig que no el de febrer. L'escola del CAVA-Kelme va tancar la temporada de camp a través de manera molt satisfactòria, ja que va aconseguir presentar el major número de participants a un cross, tot i algunes absències per lesió. Així, fins a 15 atletes prengueren part en les proves. Va començar el matí amb el gran tercer lloc d'Adrian Salom en la prova promesa, en el que va ser una de les millors actuacions de l'alzireny. Després competiren els alevins, amb un bon 13è lloc per a Nico Azorín, acompanyat en el lloc 55 per Lalo Penadés i Ivan Alcaraz en el 71. En xiques, Julia Bañuls va debutar amb un meritòri 26è lloc, seguida per Ana Penadés en el 46, Raquel Navarro en el 52, Neus Reig la 60, Elena Sanchez la 61 i tancà l'equip Carmen Silvestre en el lloc 64.

En categoria infantil, ja dins del Campionat Autonòmic Escolar, gran carrera d'Àngela Pascual, vuitena, i la debutant Sofia Cambra, totes dues amb un gran futur per davant. Estigueren ben aconpanyades per Lara Ortiz en el lloc 46 i Elena Vidal en el 74. En xics, Vicente Folgado arribà en el lloc 48. En les categories cadet i juvenil, els atletes ja es jugaven la classificació per al Campionat d'Espanya. En juvenil xics, Gilberto Vicedo va fer una carrera excel·lent, però no va ser suficient per molt poc per a classificar-se per al nacional. Només dos llocs, arribà setè, el separaren de la classificació. En cadets xics, gran mèrit el de Josep Barberà que va fer un gran esforç per acabar en un gran lloc 17, si tenim en compte que havia competit el dia anterior. Per últim, en cadet xiques, enorme carrera de Julia Rico. Si fins a aquesta competició havia fet una temporada de cross irregular i per baix de les seues possibilitats, el gran dia no va fallar. Va aconseguir el sisè lloc, molt prop de la quarta i cinquena, en una prova en la que va donar el millor de sí mateixa. Aquest resultat implica, si no no es pren cap decisió il·lògica per part del seleccionador, que Julia es classifica per participar al Campionat d'Espanya Cadet de cross que es disputarà a A Corunya els propers dies 10 i 11 de març. Una gran alegria per a ella i per a tota l'escola del CAVA-Kelme, si es confirma la seva classificació.