diumenge, 12 de febrer del 2012

Angela Pascual campiona autonòmica infantil de 500 llisos en pista coberta

L'atleta del CAVA-Kelme Angela Pascual es va proclamar Campiona Autonòmica dels 500 llisos en categoria infantil en pista coberta el passat dissabte al Palau Lluís Puig de València. Angela va fer una competició excel·lent, ja que des de l'eixida es va situar molt bé en carrera i va evitar qualsevol problema en la primera volta per, a falta de volta i mitja pel final, encapçalar la prova i accelerar progressivament per entrar destacada en meta amb una gran marca de 1 minut 26 segons i 26 centèsimes, la qual la situa entre les 10 millors atletes en la distància de tot l'estat. Gran final de temporada en pista coberta per a ella, el que la farà encarar la pista a l'aire lliure amb molta il·lusió, ja que en la temporada indoor ha aconseguit el triomf en els dos campionats, tant el provincial com l'autonòmic.

També el mateix dissabte, però pel matí, i al mateix escenari Gilberto Vicedo i Josep Barberà van aconseguir millorar les seues marques personals en pista coberta en la prova dels 3000 llisos. Gilberto va parar el cronómetre en 9 minuts i 40 segons, mentre que Josep aconseguí un temps de 10 minuts i 35 segons.