dimecres, 8 de febrer del 2012

Laura Sanz campiona autonòmica de cross per clubs

El passat diumenge 5 de febrer es va disputar el Cross Internacional de Castelló, que servia com a campionat autonòmic de clubs i era classificatori per al Campionat d'Espanya. Laura Sanz es va proclamar campiona autonòmica amb el seu club federat, el C.A. Silla, i participarà així en l'estatal de clubs que es disputarà a Oropesa del Mar. Laura va recuperar bones sensacions en aquesta prova i va aconseguir arribar la vuitena en categoria junior. Ara prepararà les tres intenses setmanes de competció que venen amb autonòmics de pista coberta, cross universitari i campionat d'Espanya. La resta de participació ontinyentina no va tindre massa sort. Va destacar el 11è lloc de Gilberto Vicedo en juvenil masculí, mentre que en cadets la baixa a última hora de Víctor Sanz va impedir que l'equip puntuara. Així, només participaren Josep Barberà, el 19, Sergi Alberca, el 37 i Raul Revert tancà la participació cadet masculina en el lloc 52. Per últim, en cadet femení Joana Vidal no tingué un bon retorn a la competició ja que, una vegada superada una lesió, hagué de retirar-se amb problemes estomacals.