dissabte, 25 de febrer del 2012

Josep Barberà bronze en el Campionat Provincial Cadet de pista coberta

L'atleta de l'escola del CAVA-Kelme Josep Barberà ha aconseguit aquest matí la medalla de bronze en la prova dels 3000 llisos del Campionat Provincial Cadet de pista coberta, celebrat al Palau Lluís Puig de València. És la primera medalla per a l'ontinyentí en categoria cadet, ja que és atleta de primer any. Josep, però, no ha pogut millorar la seva marca personal, ja que dins del segon quilòmetre ha patit problemes estomacals i s'ha hagut de conformar amb acabar la prova en 11 minuts justos, lluny del seu millor temps. També ha participat Sergi Alberca en les proves de llargada i 600 llisos. En totes dues ha aconseguit millorar les seves marques, ja que ha aconseguit el vuité lloc en llargada amb 4 metres i 10 centímetres i 1 minut i 55 segons als 600 llisos.
Per la vesprada, Samuel Birladeanu ha aconseguit millorar la seva marca de la temporada en 200 llisos, també en pista coberta, al deixar-la en 24 segons i 15 centèsimes. La mala notícia ha sigut que els jutges l'han desqualificat, ja que ha xafat la línia blanca interior del carrer pel qual corría, el que invalida la marca aconseguida.