diumenge, 24 de febrer del 2013

Els juvenils, Infantils i Laura Sanz obtenen bons resultats en les competicions del cap de setmana.

El cap de setmana del mig any fester a Ontinyent ha sigut molt intens per als atletes del CAVA. Dissabte de vesprada, al Campionat Autonòmic Juvenil en pista coberta celebrat al Palau Lluís Puig, que servia com a control A, participaren quatre atletes ontinyentins. Samuel Birladeanu aconseguí millorar la seua marca de la temporada en 60 llisos, amb 7 segons i 54 centèsimes. Els juvenils participaren en els 800 llisos, prova en la que dos dels tres participants milloraren les seues marques personals. Cristian Marín va fer segon en la serie B amb 2 minuts 11 segons i 87 centèsimes, mentre que Joan Reig va ser desqualificat per xafar la línea blanca del seu carril i Carlos Ribera acabà setè en la seua sèrie amb 2 minuts 24 segons i 32 centèsimes.
Diumenge de matí fou el torn de les infantils al Campionat Autonòmic de proves combinades en pista coberta. Lara Ortiz i Elena Vidal van tindre sort desigual. Lara aconseguí acabar en el lloc 10 amb 1508 punts, millorant la seua marca personal tant en la combinada com en tres de les quatre proves. L'aielonera va fer uns parcials de 12 segons i 3 dècimes als 60 tanques, 6'47 metres al llançament de pes, 3'96 metres en salt de llargada i 8 segons i 95 centèsimes als 60 llisos. Elena va tindre mala sort, ja que va patir una caiguda en la prova de tanques, en la que va acabar amb algunes ferides que li van impedir fer la resta de proves al cent per cent. Tot i això no es va retirar i va acabar la competició en un digne 15è lloc amb uns parcials de 14 segons i 40 centèsimes, caiguda inclosa, en tanques, 6'46 metres en pes, 4'03 metres en llargada i 9 segons i 15 centèsimes en 60 llisos, per acabar amb poc més de 1200 punts.
Per últim, el mateix diumenge, però a Oropesa del Mar, Laura Sanz va participar al Campionat d'Espanya de Cross per Clubs representant el C.A. Silla en la prova de cross curt. L'ontinyentina va aconseguir el lloc 99 entre totes les participants sobre el circuït de Marina d'Or.