diumenge, 3 de febrer del 2013

Quatre medalles per als infantils del CAVA en el provincial de pista coberta

Diumenge 3 de febrer es va disputar al Palau Lluís Puig de València el Campionat Provincial Infantil en pista coberta i també diferents proves de control alaví. El CAVA va participar amb una àmplia representació de 22 atletes, els qual van aconseguir un total de quatre medalles, tres d'argent i una d'or. Lara Ortiz es va proclamar campiona provincial de salt de llargada en aconseguir un salt de 4 metres i 22 centímetres, nova millor marca personal. L'aielonera va fer un excel·lent concurs, ja que dels sis salts que va disposar quatre van estar per damunt dels quatre metres i els altres dos van ser nuls. Important pas endavant de Lara, que es consolida amb aquesta marca entre les millors atletes de l'especialitat a nivell autonòmic. La primera medalla d'argent fou per a Sofia Cambra en la prova dels 2000 llisos, en la que va aconseguir un temps de 7 minuts i 27 segons. Les altres dos medalles foren per a Elena Vidal en les proves de triple salt i 60 tanques. En triple aconsegui passar del 9 metres i millorar la seva marca fins deixar-la en 9'05 metres. En les tanques es quedà molt a prop del seu millor temps amb 11 segons i 27 centèsimes. De la resta de participants cal destacar la marca aconseguida per Julia Bañuls als 500 llisos amb 1 minut i 36 segons, el setè lloc de Ismael Montés en llançament de pes amb més de set metres i el vuité lloc d'Elena Sánchez en 2000 llisos amb 8 minuts i 27 segons. Pel que fa als alevins, va destacar la marca de Nico Azorín als 1000 llisos amb 3 minuts i 40 segons i el cinquè lloc de Marina Agustín en llançament de pes amb 5 metres i 18 centímetres.