diumenge, 10 de febrer del 2013

Sofia Cambra i els equips infantil femení i cadet masculí tercers al provincial de cross

La temporada valenciana de cross va tindre la seua última competició a L'Alcúdia el diumenge 10 de febrer, cross que va servir com a Campionat Provincial Escolar i Autonòmic Individual Federat. Els atletes del CAVA tingueren una destacada actuació a nivell escolar, ja que van aconseguir tres tercers llocs. El matí va començar amb el tercer lloc de l'equip cadet masculí, gràcies als quatre atletes que puntuaren. Josep Barberà arribà el 11, Víctor Sanz el  25, Arnau Gramage el 59 i tancà l'equip José Torró en el lloc 64. Aquest tercer lloc suposa repetir el que aconseguiren en el mateix campionat la temporada passada. Les xiques infantils no volgueren ser menys i també aconseguiren el tercer lloc per equips. Sofia Cambra va tornar a fer una gran carrera, en la que aconseguí el tercer lloc. Tanca així una magnífica temporada de cross, en la que ha aconseguit dos segons i un tercer lloc. La segona de l'equip fou Elena Sánchez, en una progressió constant, aconseguí acabar la 21, mentre que Júlia Bañuls arribà la 28, Lara Ortiz la 29 i Andrea Sanchis la 46. En categoria aleví, Nico Azorín es va despistar en l'eixida i va haver de treballar de valent per arribar en el lloc 10, mentre que en promeses, Guillermo Cabanes acabà el 18. En categoria juvenil, Cristian Marín acabà el 22, Joan Reig el 23 i Carlos Ribera el 40. Per últim, en categoria junior Gilberto Vicedo no va poder aconseguir l'objectiu de classificar-se per al Campionat d'Espanya en acabar el vuité. Una llàstima perquè l'ontinyentí ha fet una molt bona temporada de cross, amb una important progressió respecte de la temporada passada.

Per altra banda, dissabte 9 de feber es va disputar el Campionat Autonòmic de pista coberta, en el que participaren dos atletes de l'escola del CAVA. Als 1500 llisos, Laura Sanz aconseguí el cinquè lloc amb una marca de 5 minuts i 18 segons, mentre que als 60 llisos Samuel Birladeanu aconseguí un temps de 7 segons i 58 centèsimes.