diumenge, 17 de febrer del 2013

Sofia Cambra sots-campiona autonòmica de 2000 llisos

El passat dissabte  de vesprada es va disputar al Palau Lluís Puig de València el Campionat Autonòmic Infantil en pista coberta. El CAVA va estar representat per quatre atletes, les quals participaren en cinc proves. Sofia Cambra va tornar a convertir-se en protagonista en aconseguir la medalla d'argent en la prova dels 2000 llisos amb una gran marca de 7 minuts 17 segons i 66 centèsimes. L'ontinyentina va haver de lluitar de valent per aconseguir el segon lloc i en les dos últimes voltes es va llançar decidida a pel sots-campionat, el que va aconseguir i també millorar en 10 segons la seua anterior marca. Elena Sánchez també va participar en la prova dels 2000, va arribar en el lloc 12 i també va millorar la seua marca personal fins deixar-la en 8 minuts i 19 segons. Elena Vidal va ser la única representant del CAVA en participar en dues proves. En la dels 60 metres tanques va aconseguir el cinquè lloc amb una nova millor marca persona de 11 segons i 15 centèsimes, mentre que en el triple salt acabà sisena amb un millor intent de 8 metres i 96 centímetres. Julia Bañuls aconseguí ser segona de la sèrie B dels 500, amb una nova millor marca personal de 1 minut 32 segons i 99 centèsimes. Per últim, Lara Ortiz acabà cinquena al salt de llargada amb 4 metres i 14 centímetres. Lara va fer un concurs molt regular, sempre per damunts dels 4 metres, però els 2 últims intents que foren molt llargs va fer salt nul per molt poc.
El mateix dissabte pel matí, i al mateix escenari, es va disputar el Campionat Provincial Cadet en pista coberta. Tres atletes del CAVA representaren l'entitat ontinyentina i tots tres aconseguiren millorar les seues marques personals. Víctor Sanz va fer 3 minuts i 17 centèsimes i es quedà molt prop de trencar la barrera dels 3 minuts en els 1000 llisos. José Torró va llançar 7'68 metres en pes i aconseguí el lloc 13. Per últim, Laura Navalón aconseguí passar el metre i 20 centímetres en la prova de salt d'alçada.