diumenge, 28 de febrer del 2016

Gran actuació dels equips de cross al Campionat d'Espanya de clubs

Els atletes del CAVA a Madrid
L'Hipòdrom de la Zarzuela a Madrid va acollir el Campionat d'Espanya de cross per clubs, disputat el 28 de febrer. El CAVA havia classificat 3 equips per a la competició més important de cross per als clubs: juvenil femení, junior masculí i promesa masculí. Els atletes valldalbaidins es van trobar cómodes al magnífic circuit madrileny i van tindre una gran actuació. L'equip juvenil va acabar en el lloc 14 amb 340 punts aconseguits per Sofia Cambra en el lloc 56, Inma Llorca en el 57, Laura Navalón en el 111 i Laura López en el 116. Gran actuació conjunta de les xiques que aconseguien acabar entre els primers llocs d'un total de 49 equips.

Equip juvenil
Els xics junior van acabar en el lloc 23 amb 451 punts, d'un total de 41 equips. Va destacar el gran lloc 36 aconseguit per Josep Barberà, el qual va fer una prova de menys a més molt intel·ligent. Josep Va estar acompanyat en el lloc 117 per Víctor Sanz, mentre que Josep Asensio va acabar el 118 i Javier Micó el 180.
Equip junior
Per últim, l'equip promesa va obtindre la millor classificació dels tres equips, amb un molt meritori 13è lloc i 297 punts, d'un total de 29 equips. Gran carrera de Cristian Francés en el lloc 38, molt ben acompanyat per Fran de la Insua en el lloc 55, Gilberto Vicedo en el 90, Carlos Mateo en el 114 i Cristian Marín en el 135.
Al final, atletes, entrenadors, directius i acompanyants tornaren de Madrid amb la satisfacció d'haver fet una gran competició i amb els ànims ben alts per seguir entrenant per millorar.