dimarts, 10 de març del 2009

Bona actuació de Pruden Fasoro i Laura Sanz al Campionat d'Espanya de Cross per Clubs

Les ontinyentines de l'escola del CAVA-Terra Natura Pruden Fasoro i Laura Sanz van acabar la la temporada de camp a través participant al Campionat d'Espanya de Cross per Clubs, el qual va tindre lloc el passat 8 de març a Càceres. Pruden, que la setmana anterior havia quedat la 77 al Campionat d'Espanya Individual de cross per problemes físics, en aquesta ocasió sí que va rendir al nivell habitual i va aconseguir acabar la 53. Laura, que debutava en un Campionat d'Espanya, també va tindre un bon debut i va acabar la 79. Totes dos van acabar la prova amb bones sensacions, ja que la van plantejar de menys a més i van arribar al final de la prova amb forces. Això va fer que aconseguiren acabar en el lloc número 11 en la classificació per equips. Tant Laura com Pruden van tornar molt contentes i animades de la seua participació a Càceres.

Laura ja comença ara a pensar en la temporada a l'aire lliure, mentre que Pruden encara ha de participar el proper cap de setmana al Campionat d'Espanya de Pista Coberta en la prova dels 1500 llisos.