diumenge, 29 de març del 2009

Els alevins aconsegueixen 5 medalles al Campionat Provincial

Els atletes alevins de l'escola del CAVA van aconseguir cinc medalles al Campionat Provincial de pista a l'aire lliure que es va disputar el passat 28 de març a Sueca. Víctor Sanz va ser l'atleta més destacat en aquesta competició, ja que va aconseguir dos victòries i dos noves millors marques personals en les proves que va participar, 60 metres llisos i 1000 llisos. Als 60 llisos Víctor aconseguí el triomf amb una nova marca personal de 8 segons i 8 dècimes, la qual millorava en 4 dècimes l'anterior millor marca. En la prova dels 1000 llisos va fer una cursa molt intel·ligent, en la que va deixar fer els seus rivals fins els últims 200 metres, on va aprofitar la seua velocitat final per imposar-se amb 3 minuts i 33 segons. Amb aquestes, Víctor acumula 4 medalles en pista aquesta temporada i cinc en total en la categoria aleví, ja que la temporada passada també va ser compió provincial de 500 metres.

Josep Barberà també va aconseguir dos medalles, or als 2000 i plata al llançament de pilota, també amb marques personals en ambdos proves. Als 2000 llisos Josep va fer una prova molt bona, ja que pràcticament va fer el mateix temps en els dos parcials de 1000 metres i va acabar guanyant la prova amb facilitat i amb una gran marca de 7 minuts i 26 segons, el que millorava en 38 segons la seva anterior marca personal. Al llançament de pilota va aconseguir una distància de 26 metres i 5 centímetres, el que va fer que anara tota la competició en primer lloc, fins a l'últim llançament en el que va perdre el primer lloc. És la quarta medalla per a Josep aquesta temporada i la cinquena en la categoria aleví.

Julia Rico va aconseguir el triomf en la prova dels 1000 llisos. I amb aquest triomf va fer història en aconseguir la "triple corona", guanyar el provincial de pista coberta, cross i pista a l'aire lliure. És la primera atleta ontinyentina que ho aconsegueix i de les poques de la província de València que ho han fet. Júlia va tornar a fer una gran demostració de superioritat sobre les seves rivals i va acabar en 3 minuts i 46 la distància. És la tercera medalla d'or de Julia en la categoria, en la qual és la clara dominadora en la província de València. A més, l'ontinyentina també va participar en la prova de 60 llisos, en la qual va millorar la seva marca personal fins deixar-la en 9 segons i 7 dècimes.

Sense cap dubte, un immillorable cap de setmana per als atletes alevins de l'escola del CAVA.