dimarts, 24 de març del 2009

Els atletes del CAVA als primers llocs del rànking de pista coberta


Els atletes de l'escola del CAVA s'han situat als primers llocs del rànking autonòmic de pista coberta en les diferents proves en les que han participat. Una vegada acabada la temporada indoor, Julia Rico encapçala el rànking dels 1000 metres llisos en categoria aleví, mentre que Víctor Sanz és primer al de salt d'alçada, amb dos atletes més amb la mateixa marca, i tercer als 500 llisos. Josep Barberà ha acabat segon als 1000 llisos, mentre que en la prova de llançament de pes ocupa el vuité lloc. Tanca la categoria aleví Ainoa Gandia, setena als 500 metres llisos.

Pel que fa a la categoria infantil, Joana Vidal és onzena als 1000 llisos, mentre que Sergi Alberca ha acabat en el lloc 16 en la prova dels 2000 llisos. Cal destacar la importància d'aquestes dades ja que és la primera vegada que els atletes ontinyentins participaven en proves de pista coberta.

En categoria juvenil, Pruden Fasoro ocupa el sisè lloc en la prova de 1500 llisos en categoria juvenil, mentre que Laura Sanz és desena en la mateixa prova i la 14 als 800 metres llisos, també en categoria juvenil. Pruden, a més, ocupa el lloc 23 al rànking d'Espanya juvenil de pista coberta.

A partir d'ara els atletes ontinyentins prendran part en les proves a l'aire lliure que comencen el proper dissabte amb la disputa del Campionat Provincial Aleví a Sueca i la Reunió Autonòmica de Fons a Gandia.