dimarts, 10 de maig del 2022

Les proves de ruta protagonistes del cap de setmana amb 9 pòdiums.

Les proves en ruta van ser les principals protagonistes del passat cap de setmana de competició dels atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic. A la Volta a Peu a Bèlgida Nacho Pastor aconseguia el segon lloc absolut, mentre que en la categoria aleví Joel Gandia aconseguia el segon lloc i Alma Pascual el tercer lloc. A Bocairent es va disputar la prova de Sant Silvestre, que es va aplaçar per la Covid, i en la que Rosa i Mari Carmen Baldó aconseguiren el primer i segon lloc en categoria absoluta i Lia i Noa Asensio i Pau Bermúdez pujaren al pòdium en les categories de promoció. Per tancar les proves de ruta, Xavi Verdú aconseguí el quart lloc de la general i segon M35 a la mitja marató de Guardamar del Segura, amb una bona marca de 1 hora 16 minuts i 6 segons.

A més, també hi hagueren proves en pista a Gandia i Alzira. A Gandia Enrique Penadés guanyava la prova del martell absolut en l'autonòmic de clubs passant dels 42 metres, mentre que a Alzira participaren 15 atletes en les categories sub12, sub14 i sub16. Van destacar les marques aconseguides per Manolo Soler als 60 llisos amb 9''41, César Mira als 100 llisos amb 12''30,  Gabriel Donat, Ferran Reig i Rafa Ortiza als 1000 llisos amb 2'47'', 2'49'' i 3'02'' en xics, i Marc Coronado i Carla Bernabeu amb 3'30'' i 3'34'' als 1000 xiques.

Per últim, el nostre entrenador Víctor Revert va participar en dos jornades de tecnificació organitzades per la FACV a Sagunt i Gandia, en la que va continuar formant-se en entrenaments de resistència i llançaments.