dimarts, 19 de juliol del 2022

Enrique Penades sisè al campionat d'Espanya sub20.

El passat cap de setmana es va disputar a Torrent el campionat d'Espanya sub20 en el que el CAVAOntinyent-Stocklogistic va estar representat per dos atletes, Enrique Penades en llançament de martell i Óscar Francés als 3000 obstacles. Enrique va aconseguir el sisè lloc i plaça de finalista en la prova de martell, amb un llançament de 53 metres, només a 30 centímetres de la seua millor marca personal. A més, va ser el segon atleta de primer any en la final, el que vol dir que a l'any que ve continuarà en la categoria i podrà intentar millorar el sisè lloc d'aquesta temporada. Per la seua part, Óscar va acabar el 16è de 18 participants en la final dels 3000 obstacles, a la que arribava amb la pitjor marca dels participants. Óscar va eixir a arriscar i va imposar un fort ritme d'eixida, fet que va pagar en les últimes voltes per acabar en un temps de 10'09''34. L'atleta d'Agullent se'n va anar del campionat amb la satisfacció d'haver-ho donat tot i la convicció que la temporada que ve millorarà molt la seua marca personal, doncs continuarà en la categoria com Enrique i en la final va ser el sisè atleta de primer any. Cal destacar, i molt, el treball de l'entrenador d'ambdós atletes Víctor Revert. No és gens fàcil entrenar dos especialitats tan diferents i Víctor ho està fent molt bé i els resultats, poc a poc, van arribant.

Per altra banda, dins de les 24 hores esportives d'Ontinyent el CAVAOntinyent va organitzar una jornada d'atletisme no competitiva, en la que participaren pares, mares, xiquets i xiquetes del club en diverses proves com 100 llisos, 1000 llisos, 3000 llisos, salt de llargada i salt d'alçada, en una jornada en la que va destacar el bon ambient entre tots els participants, pel que des del club es fa una valoració molt positiva de la jornada.