dimarts, 26 de juliol del 2022

Ferran Reig acaba 16è als 3000 llisos del campionat d'Espanya sub16.

El passat cap de setmana es va disputar a Avilés el campionat d'Espanya sub16, on el CAVAOntinyent-Stocklogistic va estar representat per Ferran Reig en la prova dels 3000 llisos. La pista d'atletisme dedicada al gran Yago Lamela va ser l'escenari de la final directa en la que Ferran va fer una eixida arriscada, amb un ritme molt elevat el primer quilòmetre, fet que va pagar cap al final de la prova, en la que finalment va ser 16è amb 9 minuts i 30 segons. Ara toca descansar després d'una llarga temporada en la que ha participat en els tres estatals individuals (pista coberta, cross i aire lliure) i a finals d'agost començarà a preparar la nova temporada amb el seu entrenador Víctor Revert. Amb el sub16 es tancaven els campionats d'Espanya d'aire lliure. I mentre Ferran estava a Astúries, al mundial d'Eugene Fiordaliza Cofil aconseguia un gran resultat individual en la prova dels 400 llisos en ser sisena amb 50''57. Aquest gran lloc de finalista s'afegia a l'or guanyat al relleu 4x400 mixte, pel que l'atleta dominicana ha completat un mundial absolut excel·lent.

Pel que fa a les proves en ruta, es va disputar la Volta a Peu a Palomar, en la que en la categoria sub12 va haver doble triomf per a Alma Pascual i Joel Gandia, mentre que Joan Seguer feia segon, mentre que en la prova absoluta participaren Marc Reig i Fernando Gandia.