dimarts, 21 de febrer del 2023

Set medalles als provincials i cinc pòdiums al cross de Xàtiva.

 

 El passat cap de setmana va estar ple de competicions per als atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic, en pista coberta i camp a través. A Xàtiva es va disputar el campionat provincial de cross escolar, en el que participaren 28 atletes, els quals aconseguiren tres pòdiums per equips i sis individuals. En la categoria sub12, l'equip femení format per Lia i Noa Asensio, Arantxa Serralle, Carmen Bendala i Carlota Gil es va proclamar campió provincial per segon any consecutiu. També l'equip sub14 format per Núria Gómez, Laia Asensio, Carla Pla i Alma Pascual guanyava la classificació per equips i, a més, Núria aconseguia el tercer lloc individual. L'equip sub16 femení format per Laia Baldó, Carla Bernabeu, Mar Coronado, Neus Asensio i Jocelyn Agredo també aconseguia el primer lloc per equips. A nivell individual, Ferran Reig aconseguia el segon lloc en categoria sub16, Dani Sanchis també segon en sub18 i en categoria sub20 Óscar Francés era primer i Rubén Requena segon. Tancaren els pòdiums Mª Carmen Baldó i Rosa Baldó, primera i segona en categoria master. 

A més, a Gandia es va disputar el campionat provincial sub16 de pista coberta, en el que participaren xx atletes. Va destacar el primer lloc als 1000 llisos de Ferran Reig, el qual va fer una gran marca de 2'38''78. Jaume Micó aconseguia el bronze als 600 llisos amb 1'34''37, mentre que Carla Bernabeu era cinquena i Júlia Baldó vuitena als 600 llisos i Carla Garcia era setena al llançament de pes amb 7'86 metres. 

A València es va disputar l'autonòmic sub20 en pista coberta, en el que Pablo Ramírez acabà sisè als 60 llisos i  setè als 200 llisos amb dos noves marques personals de 7''39 i 23''57, mentre que Rubén Requena i Mauro Bordera acabaren el 11 i 12 als 800 llisos. Al dia següent, Pablo Ramírez participava al provincial absolut, en el que acabà cinquè als 60 llisos amb 7''49 i Cesar Mira feia 7''70 en la mateixa prova.