dimarts, 28 de febrer del 2023

Plata i bronze per als equips sub14 i sub16 a l'autonòmic de cross escolar.

El passat cap de setmana es van disputar diverses competicions amb participació dels atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic, entre les que van destacar el campionat autonòmic de cross escolar disputat a Sagunt i l'autonòmic sub18 en pista coberta. A l'escolar de cross participaren 13 atletes, els quals aconseguiren pujar al pòdium en tres ocasions. Mª Carmen Baldó acabà segona en la prova absoluta i primera de la categoria master, mentre que l'equip sub14 format per  Núria Gómez, Laia Asensio, Isabel Cháfer, Carla Pla i Alma Pascual aconseguí el segon lloc per equips amb 77 punts. Les xiques sub16 també pujaren al pòdium per equips, en aquesta ocasió al tercer lloc. Júlia Baldó, Mar Coronado, Neus Asensio i Carla Bernabeu aconseguiren sumar 75 punts. A més, en categoria sub16 masculina Ferran Reig aconseguí el quart lloc i la classificació directa per al campionat d'Espanya de cross, mentre que Júlia Baldó i Dani Sanchis hauran d'esperar a la decisió del seleccionador per a estar inclosos en la selecció valenciana a criteri tècnic. Júlia en quedar sisena a l'autonòmic i Dani, afectat per un procés gripal, que no va poder córrer l'autonòmic, però que té moltes possibilitats per la gran temporada de cross que ha fet. Tancaren la participació ontinyentina Gabriel Donat i Manel Vañó en la categoria sub18 en els llocs 15 i 19.

A l'autonòmic sub18 en pista coberta César Mira guanyava la semifinal dels 60 llisos amb 7''58 i acabava sisè a la final amb 7''55, millor marca personal. A més, a Paterna es va disputar un control en el que Pablo Ramírez feia 7''51 als 60 llisos.

Pel que fa a les proves de ruta, es va disputar al Volta a Peu a Xàbia, prova en la que Noa i Lia Asensio aconseguiren el primer i segon lloc en categoria sub12, Pau Bermúdez el cinquè també en sub12 i Rosa Baldó era segona a la prova absoluta.