dimarts, 19 de gener del 2016

Èxit esportiu i organitzatiu del Cross Ciutat d'Ontinyent-Memorial David Cañete Martínez

L'arc d'arribada (Foto: Tono Campos)

El passat 17 de gener el CAVA va organitzar la tercera edició del Cross Ciutat d'Ontinyent, que aquest any passava a ser Memorial David Cañete Martínez, en memòria del desaparegut atleta ontinyentí. En aquesta ocasió el vent va respectar atletes i organitzadors i no va estar present de forma protagonista en una matinal atlètica amb sol i fred. Aquesta absència de vent va facilitar la tasca organitzativa, en un circuit que millora cada any que passa i que agrada els atletes. Les diferents proves es van disputar sense incidents i es va complir amb l'horari previst, cosa que van agrair les més de 2000 persones que van passar al llarg del matí pel passeig de Benarrai. Finalment, foren vora 750 atletes els que van creuar la línia d'arribada. Un lleuger descens de participació respecte de l'any passat com a conseqüència, fonamentalment, de la coincidència de competicions en diverses categories.
Pel que fa als resultats més destacats del CAVA, Mario Azorín va fer una gran carrera en la prova d'Iniciació, que li va servir per aconseguir el segon lloc. Les xiques alevins aconseguiren el segon lloc per equips del campionat provincial gràcies al 15è lloc de Clara Agustín, el 19è de Blanca Payá, el 23è d'Alba Nadal i el 34 de Sandra Navalón. En infantil, Anna Ferre va ser quarta i aconseguí el segon lloc del provincial, mentre que en xics el més destacat va ser Óscar Francés en el lloc 16. En cadets, Nico Azorín fou el cinquè de la general i el tercer al campionat provincial. En juvenils, bona actuació conjunta amb Inma Llorca quarta, Sofia Cambra cinquena, Laura Navalón desena i Laura López 16a. En junior, Josep Barberà patí problemes respiratoris i només pogué ser sisè, mentre que Víctor Sanz acabà 11è i Josep Asensio fou 17è. En la categoria Promesa Cristian Francés fou quart, Gilberto Vicedo sisè, mentre que en la categoria absoluta Carlos Vidal arribà el 15.