diumenge, 31 de gener del 2016

Inma Llorca, Sofia Cambra i els equips juvenil femení, junior masculí i promesa masculí classificats per al Campionat d'Espanya

L'equip juvenil amb Sofia Cambra, Inma Llorca, Laura Navalón i Laura López

El Cross de l'Alcúdia va acollir el diumenge 31 de gener el Campionat Autonòmic de clubs i l'individual escolar de camp a través i va servir, també, per tornar a homenatjar David Cañete Martínez. La competició va ser una gran èxit per al CAVA ja que va aconseguir classificar 3 equips per al Campionat d'Espanya i dos atletes per a l'estatal escolar. En categoria juvenil Inma Llorca tancava un espectacular mes de gener i aconseguia el tercer lloc a l'autonòmic, seguida al quart lloc de Sofia Cambra. Totes dues participaran al Campionat d'Espanya de cross escolar, que es disputarà a Burgos el proper 21 de febrer. Serà la segona participació per a Inma i la tercera consecutiva per a Sofia. Laura Navalón en el lloc 10 i Laura López en el 21 tancaren de forma excel·lent el segon lloc per equips i el passaport per al nacional. En categoria junior s'aconseguí el tercer lloc per equips, amb el cinquè lloc de Josep Barberà i el 15, 16 i 17 de Josep Asensio, Javier Micó i Víctor Sanz respectivament.

L'equip junior al pòdium. Foto: Javier Micó
A la categoria promesa, segon lloc per al CAVA amb Cristian Francés cinquè lloc, Gilberto Vicedo en el lloc 10, Fran de la Insua en el 12 i Carlos Mateo en el 14. Tots tres equips participaran el proper 28 de febrer a l'Hipodrom de la Zarzuela de Madrid a l'estatal de clubs.

L'equip promesa. Foto: Cristian Francés
De la resta de participants del CAVA cal destacar el setè lloc de Nico en cadets, el que suposa que queda fora del Campionat d'Espanya escolar, encara que només li queda la possibilitat de ser seleccionat a criteri tècnic. El seu germà Mario va ser cinquè en benjamins, Jaume Micó el 14 i Ferran Reig el 15. En alevins, Anna Ferré va fer una molt bona prova i acabà desena, mentre que Cristina Marco fou la 35. Per últim, Oscar Francés acabà el 17 en infantils.
Però a més del cross, també va haver competicions en pista. A Madrid, Orlando Ortega va aconseguir la tercera millor marca mundial de la temporada als 60 tanques amb 7'63 segons. Orlando correrà el proper 3 de febrer a Dusseldorf (Alemanya) i intentarà millorar eixa marca. I al velòdrom Lluís Puig, Cristian Marín va aconseguir una molt bona marca de 1'58''72 als 800 metres, tot i haver estat un temps amb poc entrenament pels seus estudis. A més, a Gandia Aida Navalón va llançar 22'40 metres i Ferran Espí 26'80 metres en llançament de disc, mentre que als 60 llisos Anna Penadés feia 8'99, Sandra Belda 9'68 i en salt d'alçada Paola Valls saltava 1'10 i Júlia Bañuls 1'37. Per últim, als 500 llisos Ismael Meléndez va fer 1'34''96 i Joan Estevan 1'38''45