diumenge, 24 de gener del 2016

Inma Llorca aconsegueix la mínima per al Campionat d'Espanya Juvenil en pista coberta

Inma Llorca. Foto: Toni Pascual
L'atleta juvenil del CAVA Inma Llorca va aconseguir la marca mínima de participació per al Campionat d'Espanya en pista coberta en la prova de 1500 durant el Campionat Provincial junior i promesa, que es va disputar el dissabte 23 de gener al Palau Lluís Puig de València. Inma va fer un excel·lent registre de 4 minuts i 58 segons i va rebaixar en 4 segons el temps de demanava la RFEA per a participar a Salamanca el proper més de març. Demostrava així, trobar-se en un gran estat de forma. A més, en la mateixa prova però en xics, Víctor Sanz va aconseguir una bona marca de 4 minuts i 17 segons. Pel que fa a les proves de velocitat, el CAVA va tindre una bona representació. Als 200 llisos Andrea Garcia va fer 28"43, Lara Ortiz 29''06, Gemma Piera 31''01 i Cristina Piera 33''59. A més, Gemma també va córrer el 60 tanques on va fer un bon temps de 11''34. Pel que fa als xics, Andreu Santamaria va fer 25''55 i José Calatayud 25''87 també als 200 llisos.
Per la vesprada, a Madrid, Orlando Ortega va debutar en competició oficial com a atleta español. Va ser en un control en pista coberta organitzat per la Federació Madrilenya, en el que va córrer els 60 llisos. Va guanyar la semifinal amb un temps de 6''72 i també la final, on va millorar un centèsima fins aturar el cronòmetre en 6'71'', el que suposa la segona millor marca espanyola de l'any.