dilluns, 11 de gener del 2016

Inma Llorca i Sofia Cambra segona i tercera al Cross de La Nucia

Inma Llorca i Sofia Cambra

El passat 10 de gener es va reprendre l'activitat atlètica al Circuit Autonòmic de Cross amb la disputa del Cross de La Nucia, en el que els atletes del CAVA tornaren a tindre un lloc destacat. Inma Llorca i Sofia Cambra tornaren a pujar al pòdium en categoria juvenil, en aquest cas en segon i tercer lloc i demostraren una vegada més tant la seua qualitat com la seua regularitat.Totes dues estigueren molt ben acompanyades pel gran cinquè lloc de Laura Navalón i el setè de Laura López, en una excel·lent actuació per equips. A més, Gilberto Vicedo va acabar sisè en categoria promesa, Josep Asensio 9è en junior i Nico Azorín no va tindre el seu millor dia en acabar el desè en cadets.
Per altra banda, també va haver competició en pista coberta, on les proves de velocitats foren protagonistes. Així, als 60 llisos, el veterà Rafa Coll va fer 7'89 segons, Andreu Santamaria 7'93 i  Jose Calataayud 7'97. En xiques, Lara Ortiz va fer 8'74 segons, Núria Pardo 9'07, Gemma Piera 9'11 i Júlia Coll 9'24.