diumenge, 24 de gener del 2016

Inma Llorca primera i Cristian Francés segon al Cross d'Alcoi

Inma Llorca. Foto: Toni Pascual

Una nova prova del Circuit Autonòmic de Cross es va disputar a Alcoi, diumenge 23 de gener, on Inma Llorca va completar una fantàstic cap de setmana amb la victòria en la categoria juvenil de la prova on, a més, Sofia Cambra fou quarta, Laura Navalón 5a i Laura López 6a. Gran treball el de l'equip juvenil femení. En categoria promesa l'aieloner Cristian Francés pujava per primera vegada al pòdium en una prova de cross en ser segon i estigué acompanyat per Gilberto Vicedo en 5è lloc. En categoria junior, Josep Barberà arribà quart i manté intactes les seues opcions d'acudir al Campionat d'Espanya. Pel que fa a la resta de categories, en infantil Oscar Francés acabà 15è, en cadet Laura Olcina i Mireia Doménech arribaren 14a i 15a, mentre que en xics Nico Azorín acabà cinquè en una prova amb molt de nivell. En junior, Javier Micó fou vuité i Josep Asensio 13è, mentre que en veterans Enrique Nadal acabà el 14è i en la prova absoluta Carlos Vidal arribà el 11.

Cristian Francés. Foto: Toni Pascual

A més, a Santa Pola es va disputar el Campionat d'Espanya de Mitja Marató, en el que l'atleta promesa del CAVA Fran de la Insua va aconseguir millorar la seua millor marca personal fins deixar-la en 1 hora 16 minuts i 8 segons.