dimarts, 30 de novembre del 2021

Els equips sub12 segon i tercer al campionat provincial de pista coberta.

El passat diumenge es va disputar a València el campionat provincial per equips sub12 de pista coberta, en el que el CAVAOntinyent-Stocklogistic va estar representat en categoria masculina i masculina. Tots dos equips estigueren a un alt nivell i aconseguiren pujar al pòdium en la classificació final. Els xics foren segons per darrere del València i les xiques terceres sols superades pel València i el Torrent. El segon lloc aconseguit per l'equip masculí té un enorme mèrit, doncs només eren cinc atletes per a completar les 11 proves que constaven al programa, així que cadascú d'ells hagué de participar en dos proves més el relleu 4x60. Tots els xiquets tingueren una actuació destacada perquè van donar el màxim en cada prova. Joel Gandia guanyà el salt d'alçada i el salt amb perxa, Nico Fita guanyà els 60 llisos i el salt de llargada, mentre que Álvaro Pastor fou tercer als 2000 llisos i Ferran Orquin i Marc Micó contribuïen amb bons punts per aconseguir eixe gran segon lloc.

Pel que fa a les xiques, també cal destacar el gran nivell de tot l'equip, aquest amb més atletes. Laia Mollà guanyava els 2 quilometres marxa, Laia Asensio els 500 llisos, Isabel Cháfer els 1000 llisos i Núria Gómez els 2000 llisos. Aquestos punts més els sumats per Arantxa Serralle, Alba Roselló, Carla Pla, i Alma Pascual els donaren el tercer lloc final i una gran alegria per a totes elles.

A més, a Gandia es va disputar el dissabte 27 un control sub16, en el que Dani Muste va aconseguir córrer els 600 llisos en 1'36''71-