dilluns, 15 de novembre del 2021

Héctor Tolsá i Óscar Francés classificats per al Campionat d'Espanya individual de cross.

El passat diumenge 14 de novembre es va disputar el cross de Sant Joan, el qual era classificatori per al Campionat d'Espanya escolar de camp a través. Fins a la localitat alacantina es desplaçaren 30 atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic, els quals van tindre una destacada actuació en aconseguir un total de set pòdiums en les diferents categories. Mar Coronado va ser la primera en pujar al pòdium. Ho va fer en categoria sub14 en tercer lloc. Mar porta dos participacions en proves de camp a través i dos pòdiums. Emma Muste acabà la 35 i Daniela Sananselmo la 37 en la mateixa categoria. En sub12 segon lloc per a Isabel Cháfer i tercer lloc per a Núria Gómez, mentre que Laia Mollà arribà la 35, Arantxa Serralle la 39, Carla Pla la 47 i Alma Pascual la 62. En xics, Joel Gandia acabà el 31, Àlvaro Pastor el 35 i Nico Fita el 62. En categoria sub16 espectacular triomf d'Héctor Tolsà, molt superior als seus rivals, que li va proporcionar la classificació directa per al Campionat d'Espanya. Ferran Reig arribà desè, mentre que Gabriel Donat era 13è, Manel Vañó el 20, Francisco Donat el 22, Cesar Mira el 64 i Guillem Silvestre el 70. En xiques, Carla Bernabeu acabà la 32 i Neus Asensio la 42. En categoria sub18 gran tercer lloc i classificació per al Campionat d'Espanya d'Óscar Francés, en una prova en què va ser molt fort mentalment. Ruben Revert acabà el 14, Saúl Cabedo el 15, Carles Revert el 26, Vicent Gandia el 27 i Mauro Bordera el 31. En categoria master, gran triomf per a Nacho Pastor, el qua va estar ben acompanyat per Gonzalo Martí en el tercer lloc del pòdium. Per últim, en la prova absoluta quart lloc per a Ruben Barber. El proper 5 de desembre Héctor Tolsá i Óscar Francés estaran a Oviedo amb la selecció valenciana escolar per disputar el Campionat d'Espanya de cross.

A més del cross, també es van disputar proves en pista. Així, dissabte 13 de novembre es disputà el Critèrium Autonòmic de marxa en pista a La Nucia, on Laia Mollà va aconseguir el tercer lloc en la prova sub12 i va millorar la seua marca personal fins deixar-la en 14 minuts i 11 segons en els dos quilòmetres de distància. A Petrer es va disputar un control federat en el que participaren els atletes de velocitat en les proves de 60 i 200 llisos. Als 60 llisos Anna Ferre feia 8''58, Alba Sarrió 8''80, Pablo Ramírez 7''91 i Borja Herrero 8''58. Als 200 llisos Anna Ferre feia 27''91, Pablo Ramírez 26''23 i Borja Herrero 27''63.