dilluns, 22 de novembre del 2021

Notable actuació dels nostres equips al Campionat d'Espanya de cross per clubs.

El passat cap de setmana del 20 i 21 de novembre es va disputar a Santiponce (Sevilla) una nova edició del Campionat d'Espanya de cross per clubs, el qual va coincidir amb el cross d'Itàlica, en un format novedós propiciat pels efectes de la pandèmia del covid19. El CAVAOntinyent-Stocklogistic va estar representat per tres equips a l'estatal i per Núria Gómez al cross d'Itàlica en categoria sub12. L'equip sub23 femení va aconseguir un destacat 13è lloc en la classificació per equips gràcies al lloc 49 aconseguit per Aina Pérez, el 55 de Sofia Cambra, el 66 d'Aina Álvarez i el 79 de Jéssica Julià. En categoria sub16, gran classificació per a tots els integrants de l'equip en acabar en el lloc 17, amb Héctor Tolsá arribant 15è, Gabriel Donat fou el 105, Dani Sanchis el 115, Francisco Donat el 163, Manel Vañó el 170 i Rafel Moral el 220. L'equip sub18 també estigué a bon nivell amb el lloc 38 per equips, amb Óscar Francés en el lloc 52, Saúl Cabedo el 167, Ruben Revert el 191, Carles Revert el 223., Mauro Bordera el 257 i Vicent Gandia el 262. Per la seua part, Núria Gómez aconseguia un destacat 13è lloc en la categoria del cross d'Itàlica. Tant els atletes com entrenadors i acompanyants destacaren la gran experiència que havia suposat el campionat, ja que la majoria eren debutants en aquest tipus de competició.

Pel que fa a les proves en pista, cal destacar que es van disputar dos controls en categoria sub12 a Dénia i Sueca. Dissabte 20 Joel Gandia aconseguia dos noves millors marques personals en les proves de 60 tanques amb 11''46 i en 500 llisos amb 1'38''50. Al dia següent, a Sueca, també aconseguia una bona marca en salt d'alçada amb 1'17 metres. Nico Fita també va destacar amb dos noves marques personals en 60 llisos amb 9'11 segons i 3'64 metres en el salt de llargada. Laia Mollà feia 0'96 metres en salt d'alçada i 1'54'' en 500 llisos, mentre que Marc Micó i Alma Pascual debutaven en les proves en pista als 60 llisos i 500 llisos amb 11''71 i 2'03'' per a Marc i 11''10 i 2'06'' per a Alma.