dilluns, 8 de novembre del 2021

Tres equip classificats per al Campionat d'Espanya de cross.

El passat diumenge 7 de novembre es va disputar a Benicarló el Critèrium Autonòmic de cross, classificatori per al Campionat d'Espanya per clubs, que es disputarà el proper 21 de novembre a Sevilla. Els atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic van tindre una excel·lent actuació en aconseguir classificar els tres equips que presentaven, dos per pujar al pòdium autonòmic i un per participació lliure en el Campionat d'Espanya. Així, el primer equip en aconseguir la classificació va ser el sub16 masculí, el qual va ser segon en la classificació gràcies a l'espectacular triomf d'Héctor Tolsá, el sisè lloc de Ferran Reig, el 11è de Gabriel Donat i tancà la puntuació Rafel Moral en el lloc 24, mentre que Francisco Donat acabà el 25, Manel Vañó el 46, Rafael Ortiz el 50 i Guillem Baldó el 72. En categoria sub18, l'equip masculí va pujar al tercer lloc del pòdium amb una altra gran actuació d'Óscar Francés en segon lloc, acompanyat de Ruben Revert en el lloc 16, Saúl Cabedo en el 17, Vicent Gandia en el 32, Carles Revert en el 33, Mauro Bordera en el 34 i Gonzalo Sanchis en el 35. En categoria Master, primer i segon lloc per a Nacho Pastor i Rafa Ortiz, els dos en gran estat de forma. Pel que fa a l'equip sub23 femení, no va disputar la prova classificatòria per estar classificat directament i algunes de les seues integrants patien molèsties físiques i decidiren reservar-se per al Campionat d'Espanya.

Per altra banda, Dani Muste tornà a competir en un control en pista coberta, en aquest cas al Palau Lluís Puig, on aconseguí una nova millor marca personal en els 60 metres llisos amb 8'44 segons.