dimarts, 15 de març del 2022

Èxits en cross, pista i ruta per als nostres atletes.

El passat cap de setmana els atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic tingueren una completa agenda de competicions en diverses modalitats. A Getafe es va disputar el Campionat d'Espanya de cross escolar, en el que van participar Ferran Reig i Héctor Tolsà com a atletes i Víctor Revert com a entrenador amb la selecció valenciana. Ferran va aconseguir el lloc 24  individual i el quart per equips en categoria sub16, mentre que Héctor Tolsá acabava en el lloc 14 individual i en 9è lloc per equips en categoria sub18. Víctor Revert valorava molt positivament el resultat dels dos atletes perquè tots dos són atletes de primer any en les respectives categories.  A més, a Córdova, Salva Albert aconseguia el lloc 44 en la categoria M50 del Campionat d'Espanya de cross master.

Pel que fa a les competicions en pista, a Castelló Enrique Penadés es proclamava campió autonòmic sub20 de llançament de martell amb una nova marca personal de 48'92 metres, que el situen en el lloc 8 del rànking d'Espanya i el permetran participar al Campionat d'Espanya que es disputarà el proper 2 de febrer a Castelló. A més, a València es va disputar l'autonòmic sub16, en el que Francisco Donat aconseguia la medalla de plata als 600 llisos amb una marca de 1'30''74, Gabriel Donat acabava tercer als 1000 llisos amb 2'51''09 i César Mira era el 11è als 300 llisos amb 41''02. Per últim, a Elx Anna Ferre es proclamava campiona provincial sub20 amb 1'02''91 i Alba Sarrió era quarta als 200 llisos amb 29''17.

Per tancar el cap de setmana de competicions es va disputar a Ontinyent una nova edició de la Cursa de la Dona, prova reivindicativa i festiva, però també amb vessant esportiva. Mari Carmen Baldó va ser la segona classificada de la general, primera veterana, i Sofia Cambra fou la tercera atleta en meta i primera atleta local.