dimarts, 1 de març del 2022

Orlando Ortega bronze al campionat d'Espanya en pista coberta.

Orlando Ortega va ser el protagonista del cap de setmana passat per al CAVAOntinyent-Stocklogistic, en aconseguir la medalla de bronze al campionat d'Espanya absolut que es va disputar a Ourense entre divendres 25 i diumenge 27 de febrer. Orlando passava amb facilitat les eliminatòries i semifinals per arribar a una final en la que es va vore superat per Asier Martínez i i Quique Llòpis. Això sí, va fer la millor marca de la temporada, millorant-la en 6 centèsimes per deixar-la en 7''65. Amb aquesta competició posava punt i final a la temporada d'hivern i ara ja començarà a preparar la temporada d'aire lliure en la que, si tot va bé, segur que tornarà al seu millor nivell.

A més, a Elx es va disputar la primera edició del Cross de l'Alcúdia d'Elx el diumenge 27, amb una participació de 27 atletes del CAVAOntinyent. Aquesta competició acollia el campionat autonòmic escolar, classificatori per al campionat d'Espanya. Héctor Tolsà aconseguia proclamar-se campió autonòmic en categoria sub18 de forma brillant i aconseguia la classificació directa per a Getafe. Estarà acompanyat per Ferran Reig en categoria sub16, el qual acabava quart a Elx i també formarà part de la selecció valenciana escolar. A més, s'aconseguiren set pòdiums més. Núria Gómez guanyava en categoria sub12 i Rosa Baldó en categoria master, mentre que Noa Asensio i Mª Carmen Baldó eren segones en sub10 i master. Lia Asensio i Pau Bermúdez en sub10 i Ulises Ávila en master aconseguien el tercer lloc.

En ruta, es van disputar els 10k de Castellò, en els que Nacho Pastor aconseguia el cinquè lloc en categoria master, mentre que en el control escolar de pista disputat a Alzira participaren 13 atletes, aconseguint un bon grapat de marques personals.