dimarts, 29 de març del 2022

Ferran Reig 16è al campionat d'Espanya sub16 en pista coberta.

El passat cap de setmana l'atleta del CAVAOntinyent-Stocklogistic Ferran Reig va participar als 3000 llisos del campionat d'Espanya sub16 en pista coberta, que es va disputar a Sabadell. L'ontinyentí va tindre una notable actuació, en acabar en el lloc 16 amb un temps de 9'24''8, molt a prop de la seua marca personal. Ferran va fer una carrera valenta, en passar el primer quilòmetre en 3'03'', esforç que va fer que el segon quilòmetre baixara el ritme i el tercer quedara estable, amb parcials de 3'10'' i 3'11''. Ferran va ser el cinquè atleta de primer any i va quedar content amb la seua primera experiència en pista coberta a nivell nacional i per estar acompanyat per la seua família, el seu entrenador Víctor Revert i Orlando Ortega, que es va desplaçar fins a Sabadell per animar el seu company de club.

A més, es van disputar dos carreres en ruta amb presència d'atletes del club. A Alfarrasí es va disputar la Volta a Peu, en la que Joel Gandia aconseguí ser segon en la prova sub12, seguit de Joan Seguer en posicions més endarrerides, mentre que en la categoria absoluta Marc Reig arribava en el lloc 38. A més, als 10k de Jacarilla Xavi Verdú aconseguí el cinquè lloc de la general i el segon en categoria master, amb un temps de 33'14''.