dimarts, 8 de març del 2022

Mínima per a Ferran Reig en pista i triomf per a Gonzalo Martí en ruta.

El passat cap de setmana es varen disputar vàries competicions en pista, ruta i muntanya en les que varen estar presents diversos atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic. A Dénia es va disputar un control en pista en el que Ferran Reig va aconseguir la mínima de participació per al Campionat d'Espanya sub16 en pista coberta, que es disputarà a Sabadell a finals de març, en la prova dels 3000 llisos amb un temps de 9'22''25. Gabriel Donat es quedava a només 23 centèsimes de la mínima als 1000 llisos amb 2'47''23 i tindrà una nova oportunitat d'aconseguir-la aquest cap de setmana a l'autonòmic sub16. Tancava la participació a Dénia Francisco Donat en la prova dels 600 llisos, en la que va fer una bona marca de 1'34''22.

A més, a la Vall d'Uixó Gonzalo Martí aconseguia el triomf en els 5k "Falla Ja estem tots" amb un temps de 16'57'', en un circuit amb pujades i baixades. També els atletes de la secció de muntanya participaren en competicions. Al Trail de l'Alcúdia de Crespins Javi Cháfer i Salva Pascual aconseguiren el quart lloc en la categoria de veterans en les distàncies d'onze i vint quilòmetres respectivament. Per últim, a Xorret de Catí, Víctor Albert aconseguia el lloc 34 en veterans en la prova que formava part de la Copa d'Espanya.