dissabte, 1 de març del 2014

Bon debut de Sofia Cambra al Campionat d'Espanya Escolar de cross

La jove atleta cadet del CAVA Sofia Cambra va acabar en el lloc 44 al Campionat d’Espanya de Camp a Través Escolar, que es va disputar el passat 23 de febrer a Móstoles i on participaren més de 100 atletes. L’ontinyentina va tindre una bona actuació, ja que va aconseguir complir els objectius que s’havia marcat abans de la competició: acabar entre les 50 primeres i estar entre les quatre primeres de l’equip valencià. Finalment el lloc 44 va suposar assolir tots dos objectius, ja que va ser la tercera atleta valenciana en l’arribada i va contribuir al nové lloc de l’equip valencià. Bon debut en un campionat d’Espanya per a Sofia, que encara és atleta de primer any i que va recorrer els quasi 3600 metres de la prova en 13 minuts i 56 segons. L’atleta va quedar molt satisfeta de la experiència viscuda i espera poder repetir-la els propers anys.