dissabte, 1 de març del 2014

Sergi Tomàs or i Cristian Marín plata a l'autonòmic junior de pista coberta

Enlace permanente de imagen incrustada

El Campionat Autonòmic junior de pista coberta va deixar dos noves medalles per als atletes del CAVA. Al Palau Lluís Puig Sergi Tomàs es va imposar en la prova dels 1500 llisos en un prova tàctica en la que va fer un temps de 4 minuts i 11 segons. El de Montaverner ja té la mínima de participació a l'estatal en els 1500 llisos, campionat que es disputarà a Sant Sebastià el proper cap de setmana del 22 i 23 de març. Sergi tanca així un gran final de temporada en pista coberta amb tots els objectius complits. El seu company Cristian Marín es va endur la medalla de plata en la prova dels 800 llisos amb una molt bona marca de 1 minut 59 segons i 38 centèsimes, nova marca personal i molt a prop de la mínima per a l'estatal. L'ontinyentí va ser la gran i agradable sorpresa de la jornada, ja que era la primera prova de la temporada en pista coberta i la marca aconseguida dona moltes esperances de fer una bona temporada d'aire lliure, ja que no ha preparat especificament els 800 llisos en fer proves de cross. A la mateixa prova Rubén Olivares no va tindre massa sort i entrà en posicions endarrerides.