dimarts, 11 de març del 2014

Tres atletes de l'escola d'adults del CAVA al Campionat d'Espanya Veterà

Tres atletes de l'escola d'adults del CAVA participaren el passat cap de setmana al Campionat d'Espanya Veterà en pista coberta, que es va disputar a Saragossa. Cristina Penadés, Andrés Garcia i Rafa Coll participaren en la prova dels 60 llisos. Cristina va fer un temps de 10 segons i 53 centèsimes en la categoria F35. Andrés va millorar la seua millor marca fins deixar-la en 8 segons i 45 centèsimes en la categoria M35. Rafa va estar a punt de classificar-se per a la final, tot i que encara es troba recuperant-se d'una lesió. Només una centèsima el deixà fora dels 8 millors en la categoria M45, en recórrer la distància en 8 segons i 4 centèsimes. Tots tres atletes, entrenats per Vicent Guerola, tornaren molt satisfets de l'experiència viscuda.