dimarts, 25 de març del 2014

Sergi Tomàs es queda a les semifinals del Campionat d'Espanya

El Campionat d'Espanya junior de pista coberta disputat a Sant Sebastià el passat cap de setmana del 22 i 23 de març no va deixar un bon record en l'atleta del CAVA Sergi Tomàs. El de Montaverner no va poder aconseguir l'objectiu de passar a la final en la prova dels 1500 llisos. Sergi havia tingut sort en córrer la tercera i última semifinal del quilòmetre i mig, però només començar la prova va patir una xafada d'un altre atleta que va fer que estiguera a punt de caure, endarrerint-lo a l'últim lloc de la prova amb una ferida al peu, fruit dels claus de les sabatilles de l'atleta rival. Finalment, va arribar en el lloc 10 de la semifinal, amb un temps de 4 minuts i 20 segons, lluny de la seua marca personal. Una llàstima perquè Sergi arribava en bona forma al Campionat i tenia serioses opcions de fer una bona marca. Ara cal centrar-se en la pista a l'aire lliure per intentar fer una bona actuació al Campionat d'Espanya d'aire lliure.
Per altra banda, les competicions escolars d'aire lliure començaren el passat 22 de març a Elda, on l'aleví del CAVA Álex Conchilla va participar en les proves de salt de llargada i 1000 llisos, en les que va aconseguir unes marques de 2'81 metres en llargada i 4 minuts i 30 segons als 1000 metres.