diumenge, 2 de març del 2014

Els equips del CAVA acaben el 18 i el 43 al Campionat d'Espanya de cross

Després d'un grapat d'anys sense participació al Campionat d'Espanya de cross per clubs, el CAVA va tornar a prendre part a l'estatal de camp a través amb dos equips, el juvenil i junior masculí. El circuit de Marina d'Or va ser l'escenari del campionat, en el que els atletes del CAVA van ser animats per un bon grapat de familiars i companys de club.  Els primers en córrer van ser els juvenils, tots quatre debutants a un Campionat d'Espanya, i van cumplir de manera molt digna en acabar en el lloc 43, gràcies al lloc 94 aconseguit per Josep Barberà, el 134 de Joan Reig, el 147 de Víctor Sanz i el 230 de Sergi Alberca. Experiència satisfactòria i molt motivadora per als quatre atletes ontinyentins. Més tard va ser el torn dels junior, tres dels quals havien competit el dia anterior. Tot i això, aconseguiren acabar en un molt bon lloc 18 en la classificació per equips, ja que a nivell individual Gilberto Vicedo acabà el 65, Sergi Tomàs el 83, Rubén Olivares el 95, Jason Tomàs el 168 i Cristian Marín el 177. Satisfacció general entre tots ells pel resultat aconseguit i premi final a una bona temporada conjunta.