dissabte, 1 de març del 2014

Sofia Cambra campiona autonòmica cadet de 3000 llisos en pista coberta

Enlace permanente de imagen incrustada

El Campionat Autonòmic Cadet en pista coberta, celebrat en sessió de vesprada l'1 de març va tornar a donar una nova alegria per a l'atleta del CAVA Sofia Cambra, ja que es va proclamar campiona autonòmica dels 3000 llisos amb un temps de 11 minuts 32 segons i 99 centèsimes, en una prova que va ser tàctica. Sofia va saber deixar passar els dos primers quilòmetres en el grup capdavanter per passar a posar el ritme de la prova en començar l'últim quilòmetre i a falta d'una volta va fer un fort canvi de ritme que no va poder ser seguit per la resta de competidores. L'ontinyentina tanca així una brillant temporada d'hivern en la que ha obtingut un or i un bronze als autonòmics de pista coberta i cross, a més de ser campiona provincial de cross i participar al Campionat d'Espanya de cross.
A més de Sofia, també van participar Elena Vidal i Laura Navalón. Elena va acabar vuitena en la prova de triple salt amb una nova millor marca personal en pista coberta de 9'76 metres i també vuitena en la prova de 60 tanques, en la que no va poder millorar la seua marca personal.  Per la seua part, Laura va aconseguir un temps de 2 minuts i 1 segon als 600 llisos, quedant-se també molt a prop de la seua millor marca personal.