diumenge, 7 de desembre del 2014

14 pòdiums a la Fase Local de Cross Escolar

El passat dissabte 6 de desembre es va disputar una nova edició de la Fase Escolar de Cross Escolar on, com ja és tradicional, van participar un gran número d'escolar d'Ontinyent. Aquest any va haver una alta participació amb 367 atletes. Els principals protagonistes tornaren a ser els atletes de l'escola del CAVA, no només pel gran número de participants, sinó perquè van ser l'entitat local amb més podiums, un total de 14. Alguns dels atletes del CAVA van competir representant les seues escoles. És el cas de Jaume Micó i Eloy Mullor, guanyadors de les categories prebenjamí 2007 i benjamí. En categoria benjamí també va aconseguir el triomf Clara Agustín, seguida de Tània Maset. En xics, Àlvaro Cano acompanyà Eloy al tercer lloc del pòdium. En alevins, clar triomf per a Silvia Barberà en xiques i tercer lloc per a Oualid Hamdy en xics. En infantil xiques els tres primers llocs foren del CAVA amb Lorena Perales, Laura Sancho i Sara Maset, mentre que en xics el segon lloc fou per a Nico Azorín.Tancaren el pòdium les cadets, amb un nou triplet a càrrec de Sofia Cambra, Laura Navalón i Lara Ortiz. Però més important que els pòdiums és el fet que els atletes pogueren disfrutar amb una prova esportiva que està plenament consolidada a la nostra ciutat i que aporta uns valors educatius molt importants.