dimarts, 2 de desembre del 2014

Josep Barberà segon al Cross de Vinaròs

Josep Barberà al pòdium de Vinaròs

Una vegada més el cross de Vinaròs va servir com a inici del Circuit Autonòmic de Camp a Través en la nova temporada 2014/2015. Fins a la ciutat castellonenca es van desplaár un total de 7 atletes de l'escola del CAVA el passat 30 de novembre. I el començament de la temporada de camp a través va ser d'allò més dura, ja que el circuit es trobava completament ple d'aigua com a conseqüència del temporal de pluja que vam patir eixe cap de setmana. En estes condicions, un dels atletes que millor s'adapta és Josep Barberà, el qual va aconseguir un molt important segon lloc en categoria juvenil, sobre poc més de 5000 metres plens de fang. Josep és un exemple de constància i esforç, i amb aquest resultat fa un important pas per classificar-se pel al Campionat d'Espanya que es disputarà el proper mes de març a Guadalajara. En categoria cadet també va tindre una gran actuació Sofia Cambra, en aconseguir el quart lloc en la prova, també en un molt bon inici de temporada. En categoria junior, Fran de la Insua va aconseguir el cinquè lloc, mentre que el debutant Cristian Francés va ser vuité. En categoria promesa, Gilberto Vicedo va aconseguir el nové lloc en una prova de molt de nivell. Per últim, Laura Navalón arribà la 23 en categoria juvenil i Javier Micó acabà el 20 junior.
A més, dissabte dia 29 es va disputar el primer control de pista coberta, en el que van participar 5 atletes del CAVA. En les proves de velocitat participaren Rafa Coll i José Calatayud. Tots dos aconseguiren bons registres als 60 i 200 llisos, amb 8'03 i 27'17 per a Rafa i 8'15 i 26'46 per a José. Als 800 llisos Cristian Marín va fer 2'02''87, Víctor Sanz 2'11''27 i en xiques Andrea Garcia 2'45''48.