dimarts, 23 de desembre del 2014

Josep Barberà tercer al cross de Benicarló

Josep Barberà i Cristian Francés
El passat diumenge 21 de desembre es va disputar a Benicarló la segona prova del Circuit Autonòmic de cross, en la que varen participar tres atletes del CAVA. Josep Barberà va tornar a pujar al pòdium en categoria juvenil, en aquesta ocasió al tercer lloc, en una prova molt ràpida que no s'adaptava massa bé a les seues característiques. Tot i això, Josep va saber esforçar-se al màxim per aconseguir eixe pòdium, que a més li suposava ser el segon corredor valencià i li permet sumar una bona quantitat de punts per aconseguir la classificació per al Campionat d'Espanya. També en categoria juvenil, Javier Micó acabà el 14, mentre que en categoria junior Cristian Francés va aconseguir un meritori setè lloc.
Per altra banda, el dissabte 20 la pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal d'Ontinyent va tornar a acollir una competició després de molts anys. Va ser el Campionat Provincial Aleví de proves combinades i Control Infantil. El CAVA va organitzar la prova i va aprofitar per reclamar les necessàries millores en la pista, ja que continua amb el mateix material sintètic des que es va inaugurar l'any 1991. Pel que fa als resultats, cal destacar les proves de 1000 llisos infantils que foren guanyades per dos atletes del CAVA. Nico Azorín aconseguí un molt bon temps de 3 minuts 12 segons i 1 dècima, mentre que Lorena Perales aconseguí un temps de 3 minuts i 30 segons.
Per últim, l'atleta mallorquí Fran de la Insua va aconseguir un important triomf a la Xallenge de cross a Mallorca.