dilluns, 15 de desembre del 2014

Eloy Mullor, Sofia Cambra i Nico Azorín pugen al pòdium del Cross Nacional de Yecla

Eloy Mullor al pòdium de Yecla
El passat diumenge 14 de desembre es va disputar a Yecla el Cross "Fiestas de la Virgen", un dels millors cross de l'estat. Fins a la ciutat murciana es va desplaçar una bona representació del CAVA i, com ja sol ser habitual en aquesta prova, el fred i la pluja van acompanyar els atletes durant el matí. Els resultats obtesos pels atletes valldalbaidins van ser molt bons. Va destacar el segon lloc d'Eloy Mullor en categoria benjamí. El jove ontinyentí és una de les fermes promeses del club i té un gran futur per davant. A més, Sofia Cambra va aconseguir un important tercer lloc en categoria cadet i va demostrar una millora molt significativa respecte de la temporada passada. També va ser tercer Nico Azorín, però en categoria infantil. L'ontinyentí fou la gran sorpresa del matí, ja que va fer una espectacular competició en la que va saber ser molt intel·ligent i va demostrar la qualitat que té.
Sofia i Nico, tercers a Yecla
 A banda dels tres pòdiums, també van haver altres resultats destacats, com el cinquè lloc de Fran de la Insua i el nové de Cristian Francés en junior. Gilberto Vicedo fou setè en promeses, seguit en el lloc 13 per Sergi Tomàs. En juvenil, Josep Barberà no va tindre un bon dia i acabà el 11. I entre els més xicotets va destacar el novè lloc de Clara Agustín en benjamins.
La resta de participants tingueren les següents classificacions: en infantil femení Silvia Requena fou la 16, Sara Maset la 20, Marina Agustín la 35 i Paula Simón la 81. En xics, Cristian Piñeiro arribà el 24, Rubén Soriano el 75 i Paco Sanchis el 99. En cadets, Núria Valdés acabà la 34 i Andrea Sanchis la 51. En juvenil Andrea Garcia fou la 24 en xiques, mentre que en xics Víctor Sanz arribà el 22 i Josep Asensio el 35. En promesa, José Martí acabà el 22 i, per últim, en la prova popular Guillermo Cabanes fou el 95.
A més del cross, també hi va haver competicions de pista coberta per al CAVA. Laura Navalón va debutar als 1500 llisos amb una marca de 5 minuts i 38 segons, mentre que al provincial de combinades Elena Vidal fou cinquena, Júlia Bañuls la 14 i Lara Ortiz la 23. En infantils, Aida Navalón acabà la 54.